BETONVLOEREN - BINNEN

Betonvloeren VATO
Betonvloeren VATO

Wil je een nieuwe vloer of zoek je een vloer voor in je nieuwbouwwoning, verbouwing of renovatieproject? Kies dan voor een betonvloer van BETONVLOEREN-VATO.

 

Een vloer van woonbeton, ook wel glansbeton of design beton genoemd, geeft je interieur een minimalistisch en modern karakter. Door de stijlvolle naadloze afwerking creëer je een ruimtelijk effect in de kamers. Een betonvloer in je woning geeft de perfecte combinatie van een stijlvolle vloer die ook enorm comfortabel en gebruiksvriendelijk in onderhoud is. Hierdoor geef je je woning een prachtige uitstraling.

 

Een betonvloer in je woning heeft niets dan voordelen: slijtvast, krasvrij, duurzaam, makkelijk in onderhoud, uniek en trendy, naadloos, en betonvloer kan ook gecombineerd worden met vloerverwarming. De ideale vloer voor gezinnen met kinderen of huisdieren.

 

Een betonvloer wordt meer en meer gekozen door particulieren om hun woning, of enkele kamers, de garage of de kelder een speciaal karakter te geven. Bij de keuze van een betonvloer heb je zeer veel mogelijkheden. Denk hierbij aan een grote variatie in kleur, structuur en glans. Op deze manier kan je de betonvloer volledig kiezen volgens de stijl van jouw woning. Ook kunnen we een tegelmotief inslijpen in de grootte die je zelf kiest.

 

Met onze jarenlange ervaring kunnen we snel en vakkundig een betonvloer realiseren in elke kamer van je woning. Woonkamer, slaapkamer, keuken, garage, kelder of een hele verdieping. Geen enkele ruimte is te groot of te klein voor ons. Contacteer vandaag nog BETONVLOEREN-VATO  om jouw wensen en voorkeuren te bespreken. Wij geven je graag advies en volgen ons gesprek op met een vrijblijvende en gedetailleerde offerte.

Betonvloer : een strakke vloer, praktisch in gebruik

Betonvloer : een strakke vloer, praktisch in gebruik

Tom Vandingenen
Loofven 26 - 2260 Westerlo

BETONVLOEREN-VATO

0479 / 52 42 68
vato@telenet.be
Tom Vandingenen
Loofven 26
2260 Westerlo

BETONVLOEREN-VATO

0479 / 52 42 68
vato@telenet.be