BETONVLOEREN - BUITEN

BETONVLOEREN-VATO is ook gespecialiseerd in het aanleggen van betonvloeren voor terras en oprit. We gebruiken enkel kwalitatieve materialen zodat we altijd een strakke en mooie betonvloer kunnen garanderen. Door de verschillende afwerkingsmogelijkheden kunnen we voor elk terras of voor elke oprit een unieke vloer creëren die volledig aansluit bij jouw wensen en jouw woning.  Om het effect van zeer grote tegels te creëren, kunnen we de betonvloer inslijpen op elk gewenst formaat.

TERRAS

Betonvloeren VATO

Een terras in beton past zeer mooi aan bij een moderne woning, maar is ook perfect mogelijk bij een klassiekere woningstijl. Het geeft je woning en tuin een uniek karakter. Omdat een betonterras uit één enkel stuk bestaat, is dit zeer onderhoudsvriendelijk. Je zal nooit meer last hebben van onkruid zoals bij gewone terrasstenen. Het terras kan ook niet verzakken of beschadigd geraken door vorst.

Betonterrassen worden volledig op maat en volgens jouw wensen gemaakt. Er zijn enorm veel mogelijkheden op het gebied van kleuren, structuur en afwerking. Hierdoor kan je het volledig afstemmen op de rest van je woning.

OPRIT

Betonvloeren VATO

Een betonnen oprit geeft je huis een heel nieuwe uitstraling en heeft enorm veel voordelen. Het grootste voordeel is wel zeker dat er geen verzakkingen van je oprit meer mogelijk zijn, ook niet ten gevolge van zware voertuigen. Dus geen kostbare reparaties in de toekomst. Ook kan je oprit niet omhoogkomen door vorst. Omwille van de juiste coating op je oprit, krijgen algen en mos geen kans om zich vast te hechten. Dus minder onderhoud. En je oprit blijft er jaar na jaar goed uitzien.

Een oprit in beton kan in verschillende vormen en kleuren gestort worden, volledig volgens jouw wensen. Door het inzagen van de toplaag kan zelfs elke tegelmaat gerealiseerd worden.

Voor een terras of oprit in beton is BETONVLOEREN-VATO  jouw ideale partner. Contacteer ons vandaag nog voor een afspraak. Wij geven je graag advies over de verschillende mogelijkheden en volgen ons gesprek op met een vrijblijvende en gedetailleerde offerte.

Prachtige betonvloeren van top kwaliteit,

voor terras en oprit

Prachtige betonvloeren van top kwaliteit,

voor terras en oprit

Tom Vandingenen
Loofven 26 - 2260 Westerlo

BETONVLOEREN-VATO

0479 / 52 42 68
vato@telenet.be
Tom Vandingenen
Loofven 26
2260 Westerlo

BETONVLOEREN-VATO

0479 / 52 42 68
vato@telenet.be